Отзиви


Рейгард Human Firewall защитава, усилва и подкрепя хората на много нива, за да могат да се справят с негативните странични ефекти на съвременния начин на живот. Програмата за защита Firewall на вашия компютър ви предпазва от атаката на вируси. По подобен начин, Рейгард Human Firewall ни защитава от техническия електросмог, продукт на съвременните технологични устройства, както и от всички безжични устройства като цяло, от мобилните телефони, безжичния интернет, WI-FI, DECT телефони и др.
Ползвателите на РЕЙГАРД се облагодетелстват по много начини. Прочетете различните отзиви по-долу. Ние непрекъснато получаваме най-различни положителни отзиви и обратна връзка от много хора.

Л. Олесен, медицинска сестра (устройство Рейгард за дома + устройство тип „ключодържател”) :
„ Все още съм много доволна от Рейгард. Живот преди и след. Аз си го нося на работа. Съзнанието ми е много по-ясно, мога да мисля трезво и да осъзнавам емоциите си. Енергийното ми поле е много по-спокойно. Чувството, че съм зомбирана изчезна. Станала съм по-нечувствителна към звука. Знам, че електромагнитните честоти влияят върху живота ни, върху нашето добро самочувствие и физическо здраве и силно желая да се освободя от тях, и да преоткрия себе си.”

С. Фил, биопатолог, лечител и екстрасенс (Рейгард устройство за тялото):
„Усещам едно спокойствие вътре в себе си, вътрешен мир, баланс на тялото и ума, и се радвам на по-добро самочувствие с Рейгард. Когато устройството не е с мен, усещам електричеството, като едно боцкане по тялото. Когато го нося, то ме защитава. Спя добре и чувствам, че енергийните ми нива са по-високи. Рейгард е отлично средство срещу болка, то засилва хомеостазиса (т.е. естествения баланс на организма).”

Б. Якобсен, биорезонансен терапевт (Рейгард за тялото в колата, преносим и за дома):
„През февруари 2008 г инсталирах Рейгард в магазина си. Имам нов магазин за алтернативна терапия и предлагам различни неща. Преди това, помещението се е използвало като енотека и склад, но не е използвано близо 2 години преди да го наемем. Когато влязохме в него, усещането беше за тежка, застояла енергия. След като го реновирахме мястото се подобри съществено, а след като внесохме конуса Рейгард се усети голяма промяна, даже съседите бяха станали някак по-дружелюбни и отзивчиви. Всеки ,който посещава магазина казва, че атмосферата е много приятна и изпълнена с добра енергия. Определено смятам, че конусът Рейгард е изчистил остатъците от лошата и тежка енергия от миналото и че именно той въздейства положително и внася позитивна енергия в целия магазин. Мотивацията ми за работа се повиши, повишиха се и енергийните ми нива след като внесохме устройството в помещението. При работата си в магазина използваме компютри, но тук също мога да кажа, че не се изморявам така, когато пирамидата е до мен. Действително съм много доволен от пирамидата Рейгард и горещо я препоръчвам за офиси или частни имоти и у дома (където мога да споделя, се чувствам много по-спокоен)”.

Л.Берг, учител (Рейгард за тялото в автомобила + Рейгард за дома):
„Преди да нося Рейгард на тялото си, очите ми често се зачервяваха, а в места с високи нива на радиация получавах внезапни пристъпи на световъртеж и замайване и бях готов да падна. Понякога, когато се озовавах между хора, които говореха по мобилните си телефони се усещах така, сякаш светкавица пронизваше главата ми. Когато лежах в леглото си и почивах имах усещането, че през тялото ми преминават тръпки. След като започнах да нося Рейгард устройство, всички тези симптоми изчезнаха.”

М. Бойг, изследовател, писател (Рейгард за тялото в автомобила и Рейгард за дома):
„ Съзнанието ми се изчисти и проясни, след като започнах да нося Рейгард. В къщи след като поставях устройството близо до компютъра се чувствах по-енергичен. Същото се случваше и в офиса, когато поставях конуса Рейгард. Когато работех на компютъра не губех концентрация и като че ли ставах по-издръжлив.”

Т.Йенсен, телевизионен продуцент, преподавател (Рейгард за тялото в автомобила):
„Моите енергийни нива и издържливостта ми се повишиха значително след като започнах да нося Рейгард „за тялото в автомобила”, също когато правех упражнения или карах колело. Преди това все се чувствах изморен, дори преуморен и често трябваше да се откажа преди да изтече времето за тренировката. След като започнах да нося Рейгард, положението коренно се промени. Сега вече правя по една допълнителна обиколка и моят партньор в тренировките е впечатлен от енергията, бликаща от мен”.

Т.Йенсен, телевизионен продуцент, преподавател (Рейгард – преносимо устройство):
„Прекарвам много време пред компютъра и тъй като работя като телевизионен продуцент, пред мен често има много екрани. Офисът ми е претъпкан с електроника, която излъчва големи количества положителни йони, които ме карат да се чувствам изморен и да губя концентрация. Един приятел фотограф ми каза, че трябва да сложа Рейгард устройство в близост до екрана. След като направих това, ситуацията видимо се промени. Обривите по кожата на лицето, които често са резултат от дълги часове работа пред компютъра, почти изчезнаха, така че като цяло се чувствам много по-бодър и енергизиран когато работя в студиото.”

Т. Йенсен, телевизионен продуцент, преподавател (Рейгард за дома):
„Имам две малки деца, които по някакви причини не можеха да спят добре, особено нощем. Моят сън също се влоши, будех се по няколко пъти през нощта и не можех да си обясня защо става така. Когато живееш в многоетажна сграда, естествено си изложен на най-различни шумове и влияния от други хора, в това число влиянието на безжични устройства като безжичен интернет или DECT безжични телефони. Опитах се да поговоря за това с другите живущи в сградата, но хората не ме слушаха. Моя приятелка ми препоръча конуса за дома Рейгард и за малко ни даде да изпробваме нейната. Още първата вечер усетихме спокойствието вкъщи, децата спаха добре, а на сутринта бяха свежи и весели. Скоро след това си купих собствен конус Рейгард. Когато имаме гости, те също забелязват спокойната атмосфера и ние им казваме за ефекта на Рейгард. И тъй като навсякъде около нас има безжични устройства, смятам, че много хора биха могли да подобрят живота си, ако инсталират Рейгард в дома си.

К. Хемпмарк, художник (Рейгард за тяло в автомобила):
„Животът ми значително се подобри след като се появи Рейгард. Аз го нося постоянно, освен когато спя – тогава го окачвам над главата си. Енергийните ми нива направо скочиха, станах по-издръжлив, и се чувствам сравнително спокоен и уравновесен. Рейгард има чудотворно въздействие върху децата и те искат да го докосват. Горещо го препоръчвам на всички – за мен Рейгард е добра инвестиция.